Το μεγάλο εναλλακτικό φεστιβάλ του Ιονίου...

 

4 - 5 -6 Αυγούστου
Παλιά Βλαχάτα, Σάμη, Κεφαλονιά

Σε ένα μαγικό σημείο, μόλις 3 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Σάμης, βρίσκεται το ημιορεινό χωριό των Παλιών Βλαχάτων, απόκοσμο και εγκαταλελειμμένο ύστερα από το σεισμό του 1953, με τα χαλάσματα να δίνουν την αίσθηση ότι ξεπήδησαν από σκηνικό του Game of Thrones ή από το σύμπαν του Tolkien. Μικρά σπιτάκια, χτισμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή επτανησιακή αρχιτεκτονική, εκκλησίες, η κεντρική πλατεία του χωριού, αλλά και παλιές στέρνες, πέτρινοι ξυλόφουρνοι, τα παλιά χωμάτινα δρομάκια, είναι λίγα μόνο από όσα μπορεί να δει ο επισκέπτης σήμερα στα Παλιά Βλαχάτα.

Ένα χωριό που κάθε καλοκαίρι εδώ και πέντε χρόνια, αποκτά ξανά ζωή για 3 ημέρες και φιλοξενεί ένα από τα πιο πρωτοποριακά φεστιβάλ της ελληνικής μουσικής σκηνής, το Saristra Festival (Σαρίστρα είναι το ιστορικό όνομα της πλατείας του χωριού). Ένα πολύ ιδιαίτερο event με δωρεάν είσοδο και την υποστήριξη της FIX HELLAS που ανάμεσα στα – σαν κινηματογραφικό σκηνικό- χαλάσματα περιλαμβάνει συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, διαλέξεις και πολλές ακόμα παράλληλες δράσεις. Πηγή: http://www.saristrafestival.gr/

https://www.facebook.com/events/1689095111130822/?fref=ts

Self-portrait

 

 

 

Acid Baby Jesus

Οι Acid Baby Jesus μια από τις σημαντικότερες ελληνικές underground μπάντες των τελευταίων ετών και μια από τις πιο αναγνωρίσιμες στο εξωτερικό -με μεγάλες περιοδείες σε Ευρώπη και Αμερική - έρχονται για πρώτη φορά στο Saristra Festival για να προσγειώσουν στη σκηνή του την οργιαστική τους ψυχεδέλεια.

 

 

 

 

 

 

 

    Please wait...