Aπό τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, με μάγευε τη δύναμη της εικόνας σε όλες τις μορφές της τέχνης, όπως η ζωγραφική, η φωτογραφία και ο κινηματογράφος. Πριν ακόμη αποκτήσω την πρώτη μου φωτογραφική μηχανή, οι εικόνες αποτυπώνονταν αυτόματα στο μυαλό μου, όπως αποτυπώνονται στο παλιό αναλογικό φιλμ.

Το ταξίδι όμως της συστηματικής εξερεύνησης στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας, άρχισε τον Οκτώβρη του 2013, όταν απέκτησα την πρώτη μου DSLR φωτογραφική μηχανή η οποία έγινε προέκταση του εαυτού μου, έγινε « τα μάτια της ψυχής μου»! Είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας, με προορισμό τις ομορφιές του τόπου μας, την ιστορία και τους ανθρώπους του !

Η φωτογραφία για μένα είναι τρόπος έκφρασης και μετάδοσης συναισθημάτων. Είναι ο τρόπος που «βλέπω» την Κεφαλονιά , η έκπληξη που πάντα με περιμένει στην στροφή ενός κακοτράχαλου φωτογραφικού μονοπατιού που μόλις ανακάλυψα και συχνά βρίσκεται μακριά από τους γνωστούς τουριστικούς προορισμούς . Προσπαθώ να αναδείξω τις μικρές καθημερινές χαρές τις ζωής, τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας που συχνά περνούν απαρατήρητες, τα απλά , τα τετριμμένα εκεί που κρύβεται το αληθινό νόημα της ζωής. Ήρωες μου είναι οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι της υπαίθρου και του μόχθου και οι κοινωνικές τους δράσεις, αλλά με καμιά διάθεση life style προβολής .

Εκείνο που είναι σίγουρο , είναι ότι δεν έχω πρόθεση να «συστηθώ» σαν φωτογράφος μια που προσωπικά πιστεύω ότι ΑΚΟΜΗ προσπαθώ να κατακτήσω τον τίτλο του ερασιτέχνη φωτογράφου!

    Please wait...